Після парламентських виборів в Україні, Росія вдасться до військового втручання - польський експерт

Росія знову може вдатися до військового втручання

 

Російська влада очікувала розчарування "майданівською" владою на виборах, але оскільки цього не сталося, можливе воєнне втручання.

Про це власному кореспонденту Укрінформу заявив польський експерт, колишній депутат Європарламенту Павел Коваль.

Оцінюючи результати виборів в Україні він зауважив, що міцна підтримка для сил Яценюка і Порошенка викликала серйозне занепокоєння в Росії, адже українці не повелися на популістські гасла, попри відсутність теплої води чи високий рівень інфляції.

"Росіяни очікували: навіть якщо відбудуться вибори в Україні, то їх результат покаже значне розчарування "майданівською" владою, але так не сталося. Якби результат виборів показав суспільне розчарування, то Росії було б дуже легко на рівні пропаганди зміцнювати антиукраїнську риторику і намагатися викликати навесні соціальні протести", - наголосив він.

Коваль переконаний, що з огляду на результати виборів цей сценарій буде важко реалізувати, а тому росіяни шукатимуть можливості, аби втрутитися у внутрішню ситуацію в Україні.

"Потрібно брати до уваги і можливість військового втручання. Воно є одним з варіантів і в нинішніх реаліях не виглядає зовсім неймовірним", - констатував політик.

джерело

 

30 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів