Сербайло не збирається стояти осторонь подій на Закарпатті

Як відомо, 18 вересня Президент України призначив нового голову Закарпатської ОДА. В той же день я написав заяву про складення повноважень першого заступника голови ОДА і вчора, після певної процедури погодження з КМ і АП, залишив вказану посаду, - написав на своїй сторінці у Фейсбук Андрій Сербайло. 

 

"Щиро дякую колегам, з якими прийшлось працювати в надзвичайно складний для України та краю час: Валерію Лунченку, Михайлу Рівісу, керівникам та спеціалістам департаментів та управлінь, головам РДА, які вперше в істор ії краю зайняли посади, пройшовши «сито» і отримавши підтримку місцевих Майданів, а також громадським активістам і всім закарпатцям, з якими мене зв’язала доля за ці 6 місяців роботи!

Що зроблено? Відповідь,хто бажає, може отримати в керівників тих соціальних, медичних, освітніх, культурних установ, у яких у березні-квітні були заблоковані поточні банківські рахунки, під загрозою було виконання міжнародних грантових проектів, а в деяких лікарнях не було навіть йоду і бинта. Можна запитати у тих працівників різних сфер, які отримали давно заборговану зарплату (за цей час ліквідовано борг на суму більше 4 млн.грн). Спільно з вченими УжНУ, за участі громадських активістів розпочали роботу над стратегією розвитку області на 2015-2020 рр. та ін..

На жаль, багато чого із задуманого реалізувати не вдалось. Тому не збираюсь стояти осторонь подій та вирішення проблем краю. Впевнений, що за підсумками парламентських виборів у державі відбудуться серйозні зміни,в т.ч. і в Закарпатті. 

А поки що, як депутат облради разом зі своїми колегами-однодумцями, за підтримки громадськості, будемо впливати на рішення ОДА в інтересах Срібної Землі", - заявив Андрій Андрійович.

 

31 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів