Яких результатів добилися закарпатські «динамівці»?

Прийміть найщиріші вітання з нагоди славного ювілею - 90-річчя з часу утворення фізкультурно–спортивного товариства «Динамо» України.

 

ФСТ «Динамо» є найстарішим і одним із найбільш масових громадських об’єднань в Україні. В «динамівців» - славні традиції, знаменні спортивні досягнення як у минулому, так і сьогодення. Чого варта лише прославлена на весь світ школа «динамівського» футболу!

Закарпатські «динамівці» теж добивались славних результатів у спортивних змаганнях. ФСТ «Динамо» Закарпаття по праву пишається своїми спортсменами, серед яких є учасники Олімпійських ігор, рекордсмени світу, переможці чемпіонатів СРСР та України.

Проте головне в «Динамо» - його масовість та доступність. Воно є флагманом серед спортивних товариств України та Закарпаття й об’єднує численні колективи фізичної культури і спорту працівників правоохоронних органів та членів їх сімей. А найбільш потужними в товаристві є саме міліцейські спортсмени, котрі з року в рік добиваються заслужених перемог на «динамівських» спартакіадах області.

Участь у спортивних змаганнях сприяє в фізичній та професійній підготовці працівників ОВС, дає їм можливість бути у відмінній фізичній формі, щоб ефективно протистояти злочинному світові.

Тож від імені колегії УМВС України в Закарпатській області та від мене особисто прийміть наші найщиріші вітання з нагоди 90-річчя ФСТ «Динамо» України.  Бажаю спортсменам-динамівцям подальших перемог у спортивних змаганнях різного рангу. Особлива шана й уклін ветеранам динамівського руху на Закарпатті, на чиїх славних традиціях виховується сьогодні «динамівська» міліцейська молодь. Успіхів вам усім, міцного здоров′я і всіляких житейських гараздів. Зі святом, «Динамо»!

 

З повагою начальник УМВС України в Закарпатській області

полковник міліції Сергій Шаранич.

 

31 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів