Віктор Балога «виклався» у Фейсбуці про свою далекоглядність

За 8 місяців відкритої війни РФ проти України уряд не спромігся запровадити економічні санкції проти агресора. У той час, коли ЄС і США наносять удари по російській економіці, ми підтримуємо режим Путіна і торгуємо по повній.

 

І, за великим рахунком, мало відрізняємося від героя анекдоту, якому артилерист-агресор відповідав «Гут, Вольдемар, гут», - написав на своїй сторінці новообраний депутат-мажоритарник Віктор Балога.

 

"Тому вважаю, що зараз принципову позицію має зайняти нова Верховна Рада. Вже у перші дні роботи парламент має проголосувати за такі питання:

1. Зміни до Закону про засади внутрішньої і зовнішньої політики, які скасують положення про позаблоковий статус.

2. Постанову «Про необхідність внесення змін до Стратегії національної безпеки України та Воєнної доктрини України», яка була мною зареєстрована у ВР.

3. Постанову, яка зобов‘яже Кабінет міністрів невідкладно запровадити економічні санкції проти РФ в економіці і торгівлі.

Вважаю, що всі розмови про економічні втрати, які ми понесемо від таких санкцій – це, як мінімум, недалекоглядність. Зараз Україна має разом із цивілізованим світом тиснути на економіку агресора, навіть ціною серйозних економічних втрат. Тому що сьогодні війни ведуться не лише автоматами і БТРами.

А питання членства в НАТО – це не лише питання нашої безпеки. Без повноцінного членства в НАТО, розраховувати на членство України в ЄС в сучасних умовах неможливо", - резюму. закарпатський політик.

 

31 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів