В четвер з Ужгорода до Києва виїде автоколона протесту проти міського голови Віктора Погорєлова

Автоколону організували депутатська комісія з питань законності і правопорядку Ужгородської міськради, ужгородська ГК "Пора!", Комітет національного порятунку Ужгорода, ужгородська ГО "Чиста Україна", депутатська група "Сила народу" в міськраді та студентський страйкком Ужгородського національного унівеситету

 

Як повідомила прес-служба ужгородської філії громадянської кампанії "Пора", "автомобільний похід ма? намір "завітати" до секретаріату президента України, Генеральної прокуратури України та Міністерства внутрішніх справ України".
Учасники акції вимагають "негайного та об??ктивного розслідування фінансових зловживань міського голови Ужгорода Віктора Погор?лова", якому вони інкримінують "розкрадання 21 мільйона гривень з міського бюджету та нечувані зловживання службовим становищем".
Організатори зазначають, що у січні 2005 року обласна прокуратура "формально порушила кримінальну справу щодо розкрадання коштів, але не вжива? жодних кроків для її просування".
У прес-релізі ГК "Пора!" підкреслю?ться, що у 1980 році Погор?лова було засуджено на 9 років за хабарництво, з яких він відбув 8 років.
Організатори акції також вважають, що у 2003 році міським головою Ужгорода Погор?лов став шляхом махінацій на виборах.

Повідомля? "Українська правда"

 

08 лютого 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. KM 2005-02-08 / 13:58:00

    А це вже цікаво. І не тільки організатори, і не тільки вважають...