Встановлені єдині соціальні нормативи користування послугами, на які надаються пільги та субсидії

У зв’язку із численними зверненнями органів місцевого самоврядування та підприємств житлово-комунального господарства щодо застосування норм користування послугами холодного та гарячого водопостачання, водовідведення, централізованого та індивідуального опалення (теплопостачання), вивезення побутових відходів, рідких нечистот,...

 

...які встановлені відповідно до постанови Кабміну від 06 серпня 2014 року № 409 «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування» Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 28 жовтня 2014 року надано відповідні роз’яснення.

 
Вказаною постановою встановлені єдині для всієї України соціальні нормативи користування послугами, на які надаються пільги та субсидії.
Зазначені нормативи встановлено за середніми нормами фактичного споживання послуг. В роз’ясненнях Мінрегіону також зазначено умови застосування норм, затверджених органами місцевого самоврядування.
З детальним роз’ясненням щодо розмірів нормативів, умов їх застосування, можна буде ознайомитись за окремим електронним посиланням (додаток). Роз’яснення повинні бути використані у роботі міських, селищних, сільських рад та безпосередньо житлово-комунальних підприємств.

 

04 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів