Осінні барви міста над Ужем (фото)

Добігає кінця золота осінь. Сьогодні Ужгород поринув не лише у надзвичайно теплий та сонячний листопадовий день, а у безкрайнє різнобарв'я...

 

Нинішній суботній день можна вважати справжнім даром природи! Щедра пора року - осінь, торкаючись чарівним пензлем, позначила яскравими фарбами міста і села Закарпаття своїми володіннями. 

Набережну обласного центру - найдовшу в Європі липову алею, також вдягла у пишні яскраві шати та у різнобарвний килим, зітканий із золота й багрянцю. 

Стоять зажурені дерева, бо незабаром сильний вітер і холодний дощ безжально залишать їх оголеними і непривабливими. Але зараз, коли надворі друге "бабине літо", жовтокосі клени і липи плетуть над водою барвисті вінки... 

Пішохідний міст, вбраний у металеві "серцеві" замочки різних форм і розмірів, поступово перетворюється у міст закоханих. Цей символ кохання гармонійно поєднується із осіннім пейзажем, навіюючи на роздуми про життя-буття. Згадуються такі слова: "Кохання має свої закони розвитку, свій вік, як життя людське. У нього є своя розкішна весна, своє спекотне літо, нарешті, осінь, яка для одних буває теплою, світлою і родючою, для інших - холодною, гнилою і безплідною..."

Справжнім казковим раєм, який створила нинішня осінь, поділився кореспондент Ужгород.net через фотосвітлини...

 

 

 

08 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів