Філологи УжНУ відсвяткували вечір першокурсника та обрали найкрасивішу дівчину факультету

6 листопада відсвяткував вечір першокурсника та міс найкрасивішого факультету УжНУ – філологічний. Актова зала «ПАДІЮНу», як і щороку, була переповнена викладачами, студентами, випускниками та гостями з різних факультетів університету.

 

Атмосфера у залі перед початком свята була жвавою та енергійною. За кілька хвилин до початку організатори вечора допрацьовували останні штрихи: музичне оформлення та концертну програму.

Вечір розпочала деканеса філфаку Галина Шумицька, яка привітала студентів і викладачів зі святом. «Дорогі студенти та випускники, шановні колеги та гості нашого свята. Я рада вітати Вас усіх тут. Сьогодні у нашому міцну філологічну родину вливаються 170 студентів-першокурсників. Їм поталанило, адже на нашому факультеті вчаться найрозумніші, найкрасивіші, найактивніші, найбільш творчі студенти, які добре вчаться, які вміють змістовно і гарно відпочивати та які мають активну громадянську позицію. Першокурсникам поталанило ще й тому, що їх вчать найкращі в університеті викладачі», – вітає декан факультету.

Після офіційних привітань очільника факультету та проректора Федора Шандора, розважити глядачів вийшли першокурсники українського відділення із дебютним виступом. Упродовж вечора, першачки кожного з відділень філологічного факультету виступали зі святковими номерами. Трохи схвильовані й на шпильках, спудеї жартували про сесію й перескладання, хоч поки що не мають цілковитого поняття про це.

 Та найголовніше шоу, якого очікували – вихід конкурсанток «Міс філологічного факультету 2014». Цього року взяли участь вісім представниць прекрасної статті. Глядачі мали змогу оцінити дефіле філологічних красунь у чотирьох виходах: діловий, патріотичний, пін-ап та вечірній.

  На гостей вечора чекали приємні сюрпризи, адже на сцені виступали молоді фокусники ІІ курсу відділення журналістики, які здивували зал діставанням з води кольорового піску. Також найсмішнішими жартами підірвали публіку жіночі команди КВН «А Шо?» та «В комі», до речі також студентки-журналістки.

Впродовж вечора й звучали вокальні композиції від талановитих співачок філфаку, зокрема Мирослави Вербищук, Віри Білас, Ганни Шміляк та Олександри Балабан. Також привітати танцем завітала студія сучасного танцю «Бліц» (керівник О. Камінська) та зразковий дитячий ансамбль народного танцю «Джерельця Карпат».

Нагороджували учасниць конкурсу у відповідних номінаціях. Другою віце-міс стала студентка українського відділення Анжеліка Чернікіна, першою – студентка словацького відділення Тетяна Ігуменьщева. Титул «Міс філологічного факультету 2014», а також «Міс глядацьких симпатій здобула студентка чеського відділення Ярина Мачулка.

Враженнями від святкового концерту ділиться студентка ІV курсу філологічного факультету Галина Риган: «Уже вчетверте я приходжу на подібний захід,це чудова можливість відчути себе частиною великої філфаківської родини та й хороший привід ближче познайомитися із нашими першокурсниками. Відзначу, що цьогоріч свято вдалося на славу! Наші міски були неперевершені, думаю, що журі добряче прийшлося посперечатися перед тим, як обрати найкращу! Вечір першокурсника щороку доводить, що на нашому факульеті є різні таланти: співаки, фокусники, КВНнники, поети, танцівники тощо. Із нетерпінням чекаю наступного року».

 

Ось таким веселим тадрайвовим видався вечір першокурсника та міс найжіночнішого факультету університету.

Святкування студенти продовжили в одному з нічних клубів міста!

Ярміла Гармасій для Ужгород.net

 

10 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів