Закарпатські соціалісти претендують на посади в новій владі

 

Учора відбулося засідання обласного обкому СПУ. Заслухавши та обговоривши інформацію першого секретаря Закарпатського ОК СПУ О.Д.Пристаї про хід формування виконавчої влади в області, в результаті якого обласній організації СПУ відмовлено в посаді заступника голови Закарпатської ОДА, а в отриманні посад голів районних держадміністрацій відмовлено категорично, водночас пропонуються декілька другорядних посад по залишковому принципу, пленум Закарпатського ОК СПУ постановив:
1. Обласний комітет констату?, що за професійними, моральними та особистими якостями, виробничим досвідом роботи на посаду заступника голови Закарпатської ОДА в інтересах справи та області в цілому від обласної організації СПУ найбільше підходить кандидатура першого секретаря Закарпатського ОК СПУ Олексія Пристаї, кандидата технічних наук, директора Закарпатської філії Науково-дослідного економічного інституту Міністерства економіки України.
Однак, виконуючи рішення Президента України Віктора Ющенка про відділення бізнесу від влади ми вимушені прийняти рішення не рекомендувати кандидатуру О.Пристаї для роботи у владі.
2. Згідно з раніше встановленою і підтвердженою квотою 1/6 посад в органах державної влади для Закарпатської організації СПУ запропонувати для роботи в обласній державній адміністрації на посаду заступника голови ОДА з гуманітарних питань Марченка О.?.
3. Враховуючи, що ОК СПУ ма? відповідні кадри на посади голів РДА вимага?мо призначення голів РДА в двох районах згідно квоти .
4. Пленум обкому СПУ висловлю? категоричну незгоду на призначення на посаду голови Тячівської РДА Йовдій В.М. з морально-етичних причин.
5. Зобов`язати ? секретаря ОК СПУ тов. Пристаю О.Д. домогтись призначень на посади в органи виконавчої влади різних рівнів згідно квоти посад в повному обсязі в 5-денний термін.
6. В разі недотримання з боку голови ОДА квоти посад представникам Закарпатської організації СПУ пленум обкому СПУ прийма? рішення не приймати участі в формуванні органів виконавчої влади на Закарпатті.






 

09 лютого 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів