Старі граблі нового президента: немає жодної ідеології, лише бізнес-інтереси

Останні парламентські вибори показали, що у владу знову йдуть нові-старі злодії й казнокради.

 

Останні роки в Україні були лише дві політичні сили, котрі в тій чи іншій мірі мали ідеологічну основу. Це партія "Свобода" та Компартія.

Про це розповідає Gazeta.ua науковець, кандидат історичних наук 76-річний Віктор Ревегук. Він - автор численних наукових розвідок з історії розвитку та становлення України.

"Політична партія повинна мати якусь ідеологію. Яка разниця між представниками партії Ляшка, порошенківцями чи кимось іншим. У них немає ніякої ідеології. Є лозунги, котрі черпають від народних мас. І все. Там типові бізнес-інтереси. Особисто мене дуже дивує, що Порошенко створив свою партію. Невже його нічого не навчила історія, гіркий досвід попередників. У Януковича була своя партія. Мала сто вісімдесят із хвостиком депутатів. Де вони? Де ця партія? У партію пролізли всі шкурники й пройдисвіти, бо це - партія президента. У Ющенка була партія? Була. Ющенка не стало, то де вона ділася? Всі ці пройдисвіти полізли в інші партії. То ж зразу кажу без околясів: партія влади – це шкурники й пройдисвіти. Навіщо було створювати партію під Порошенка? Це - нонсенс", – пояснює Ревегук.

Говорить, президент має стояти над інтересами політичних сил та не повинен мати будь-яких бізнес інтересів.

 

12 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів