18-річний злодій обікрав дитину (фото)

Із заявою про  крадіжку велосипеда  вартістю  понад 7000 гривень до чергової  частини Мукачівського міськвідділу міліції звернувся батько неповнолітнього. За 5 хвилин школяр позбувся свого «залізного коня», залишивши велосипед без нагляду.

 

Про зникнення дорогого велосипеда марки «Dragstar» звернувся 47-річний мешканець Мукачева, який повідомив, що  його  14-літній син залишив без нагляду на вулиці Я. Мудрого велосипед біля будинку дідуся. Хлопець відлучився менше ніж на 5 хвилин, та за цей час за велосипедом і слід простив…

Оперативники карного розшуку того ж дня вийшли на слід крадія. Ним виявився 18-річний мукачівець, який спокусився на чужий недешевий велосипед. Як повідомив оперативник Мукачівського міськвідділу міліції  Олександр Куриця, хлопець раніше не притягувався до кримінальної відповідальності. Однак привернув увагу працівників міліції тим, що того ж дня намагався перепродати крадену річ.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Наразі велосипед як  речовий доказ  вилучений. А юнака перевіряють на причетність до вчинення аналогічних правопорушень.

 

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС

 

14 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів