Справу про вибухи на військових складах в Артемівську направлено до суду

Прокуратура направила в суд справу про пожежу на ракетно-артилерійських складах військової частини А-0621 в Артемівську Донецької області, передають Українські Новини.

 

Про це повідомив у понеділок, 21 червня, начальник прес-служби Генеральної прокуратури України Сергій Руденко.

За його словами, 16 червня військовий прокурор Південного регіону затвердив обвинувальний висновок у цій кримінальній справі і направив справу до місцевого суду Донецького гарнізону.

Прокуратура обвинувачу? в причетності до пожежі на військових складах в Артемівську, що сталася в жовтні 2003 року, 5 військовослужбовців і 1 цивільну особу.

Зокрема, за словами Руденка, обвинувачення висунуте тимчасово виконуючому обов"язки начальника служби ракетно-артилерійського озбро?ння військової частини, на території якої сталися вибухи, майору Бевзу, начальникам складів прапорщикам Бондарю, Камишанському, Петраку, Гетьманському і цивільній особі Андрію Гребенюку.

Слідство встановило, що ці військовослужбовці і цивільна особа у 2003 році займалися крадіжкою металоконструкцій з території військової частини і здавали їх на металобрухт, отримавши за це більше 5 тис. гривень.

Сергій Руденко сказав, що під час проведення зварювальних робіт Гребенюком сталася пожежа, після якої почали вибухати бо?припаси, що завдало шкоди на 38 млн гривень.

 

21 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів