Закарпатський нардеп: Боротьба продовжується!

Минув рік, як розпочалися зміни у житті українського народу. 

 

В ніч на 21 листопада 2013-го невелика купка людей вийшла на Майдан Незалежності. Щоб виразити свій протест проти відмови уряду підписувати Євроасоціацію. Щоб показати: ми хочемо в Європу! - з такими словами до співвітчизників звернувся закарпатський нардеп-"ударівець" Валерій Пацкан з нагоди річниці Майдану.

 

 

"Рішення вийти на центральну площу Києва тоді прийняв і я. Разом із небагатьма колегами-політиками стояв у рядах громадян, які щиро хотіли змін. А ті бандюки від влади дивилися на нас і тільки насміхалися, мовляв, хто ми такі, щоб їм вказувати!

 

 

Вони не думали, що за кілька днів протести підхопить вся Україна. А коли це сталося, вирішили втихомирити нас силою. Так розпочалося протистояння українського народу і владної злочинної банди. Громадян України об`єднувало гаряче бажання перемогти, яке зігрівало навіть у пекучі морози, котрі тої зими майданівців не шкодували зовсім…

 

 

І ми зробили це! Вигнали із нашої землі бандюг і злодіїв, що роками її грабували, обрали нову владу – таку, як хотіли. Та найголовніше, чого ми досягли - змінили свої погляди, стали сміливішими й наполегливішими. За це віддала життя Небесна Сотня, яку маємо пам`ятати не тільки сьогодні, а й кожного разу, коли виникає спокуса дати хабаря, продати свій голос на виборах, закрити очі на нечесних посадовців.

 

 

Боротьба продовжується. Зараз тисячі хлопців на Сході воюють за те, щоб Україна була вільна і розвивалася так, як вирішить народ, а не за вказівками Кремля. Вірю, що ми переможемо! В цій державі народилася нація, яка не дасть розірвати свою землю і стоятиме за Україну до останнього!

 

 

Сьогодні – день, який дає українцям привід замислитися над тим, що пройшла ми впродовж року, якого майбутнього хочемо і як до нього рухатися. Згадаймо в цей день Героїв, що відали життя за Україну і віддаймо їм шану!

 

 

Зі святом Гідності й Свободи! Слава Україні!" - з гордістю заявив Валерій Пацкан. 

 

21 листопада 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів