Нетверезий «батько» проломив власному сину череп сокирою (фото)

На Тячівщині чоловік вдарив сина сокирою по голові через те, що той вступився за матір

 

Днями до чергової частини Тячівського РВ УМВС поступило повідомлення від мешканки одного з сіл Тячівського району. Вона повідомила про те, що її чоловік наніс удар тупим боком сокири (обухом) по голові їхньому синові.
Виїздом слідчо-оперативної групи на місце пригоди було встановлено, що 44 річний мешканець села Руське Поле, у власному будинку, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив сварку з своєю дружиною. Їхній син, 21 річний Василь, також знаходився в помешканні, почувши сварку він вирішив вступитися за матір та почав заспокоювати не тверезого батька, тоді підозрюваний вийшов на подвір’я, озброївся сокирою якою і вдарив рідного сина по голові.
 
Потерпілого було доставлено до лікарні з діагнозом - вдавлений перелом кісток черепа, дані тілесні ушкодження відносяться до групи тяжких тілесних ушкоджень тобто до таких, що могли спричинити смерть потерпілого.
 
За словами начальника Тячівського РВ УМВС полковника Павла Басараби: «Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, за скоєний злочин йому загрожує від п’яти до восьми років тюремного строку».

 

Іван Філіп Тячівський РВ УМВС

 

27 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів