Люстрація на Закарпатті продовжується (фото)

Активісти "замучили" одного з районних керівників Закарпаття! У підсумку останній взяв і написав заяву на звільнення за власним бажанням.

 

В.о. голови Великоберезнянського району попросився у відставку. Відповідну заяву на вимогу активістів Михайло Кіндрат написав на ім’я голови ОДА та Президента України після сьогоднішньої колегії у Великоберезнянській райдержадміністрації.

Питання його звільнення представники громадськості порушили ще 25 листопада під час сесії Великоберезнянської райради.

За словами активістів, новопризначений т.в.о. голови райдержадміністрації Михайло Кіндрат тисне на «бюджетників» та підписантів листа Василю Губалю з вимогою про відкликання його з посади. Обурились візитери і вимогою голови району покинути засідання сесії.

Іншими причинами невдоволення активістів стали начебто наполягання Михайла Кіндрата видати розпорядження на оплату відрядження екс-голови райради Василя Канюка. Той в лютому 2014 року державним коштом відвідав Зимові Олімпійські Ігри в Сочі, що і оформив як «закордонне відрядження». Обійшлась поїздка в 11 тисяч гривень.

Депутати погодилися що в цьому є ознаки корупції, які мають дослідити КРУ та органи прокуратури. Це питання запропонували розглянути на комісії.

Від Михайла Кіндрата також вимагали знайти можливість зустрітися з волонтерами, для яких він досі не знайшов часу.

Результатом протистояння став черговий візит активістів до райдержадміністрації, де т.в.о. голови і написав заяву на звільнення за власним бажанням.

 
 
 

Дж-ло

 

27 листопада 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів