Сергій Слободянюк: Мітингувати і перешкоджати зараз владі безглуздо і шкідливо - можемо «пірнути» в ще більший правовий та економічний хаос

Задають питання щодо відновлення на посаді Погорєлова. Як ставлюся до рішення суду? Не можу оцінювати рішення суду, я не прокурор і не апеляцийний суд. Раз рішення є, то його треба виконувати, принаймні до його скасування в установленому законом порядку.

 

Так прокоментував на своїй сторінці у Фейсбук Сергій Слободянюк.

"Мітингувати і перешкоджати владі зараз безглуздо і шкідливо - можемо "пірнути" в ще більший (хоч куда вже більше?) правовий та економічний хаос, йдеться про життєдіяльність Ужгорода.

В той же час, за останні кілька місяців, не чув від депутатів міської ради та працівників виконкому жодної (!) корисної ініціативи з підготовки інфраструктури міста до зими. Що правда, там уже и спеціалістов не залишилося. Тільки громадські ради та люстраційні комісії гуляють по кабінетах, але персонально лізти в каналізацію не хочуть ... можна забруднитися! Тільки розмови про поділ посад, преференцій і матеріальних благ. А зима вже на дворі. У місті багато людей похилого віку, інвалідів, самотніх .. діти, школи, садочки. І це при тому, що грошей в бюджеті немає! Які пропозиції? Треба всім разом зосередиться на конкретній роботі для виживання міста.

Щодо виборів - перевиборів! По суті - юридичних підстав для розпуску міської ради немає. І бажання у депутатів скласти повноваження - теж немає. З'явиться у депутатів таке бажання - будемо переобирати!" - резюмував Сергій Слободянюк

 

28 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів