З якими проблемами живуть сьогодні зарічівці

Керівництво міліції Перечинщини провело прийом громадян у Зарічеві

 

Знаючи, що краще один раз побачити, ніж сто разів почути, начальник міліції громадської безпеки Перечинського райвідділу міліції Євген Мельников та начальник охорони громадського порядку Михайло Молнар виїхали днями до Зарічівської сільської ради, аби об’єктивно вивчити ситуацію на місці, почути громадську думку про роботу міліції в даному населеному пункті та з’ясувати, з якими проблемами живуть сьогодні зарічівці.

Найперше, Євген Сергійович зустрівся з нещодавно призначеною сільським головою Оксаною Петровою. В ході зустрічі було обговорено важливі моменти співпраці органів самоврядування та правоохоронних органів, а саме врегульовано ряд питань, що стосуються охорони громадського порядку під час проведення масових заходів. Хоч у селі люди загалом миролюбиві, трапляються різного роду преценденти, особливо, коли мова йде про окремих осіб напідпитку, які прагнуть свята для душі і можуть побити один одного, ображати нецензурною лайкою…

Діючи на упередження, з метою недопущення різного роду порушень, що тягнуть за собою плачевні наслідки, було домовлено на час проведення дискотек у сільському клубі чи інших масових заходів залучати до охорони громадського порядку міліцію та членів громадського формування, яких у селі наразі є десять. Також необхідно активізувати профілактичну та роз’яснювальну роботу серед населення як з боку правоохоронних органів, так і збоку органів місцевого самоврядування.

Як і в кожному населеному пункті, проблем на селі вистачає, - каже дільничний інспектор міліції, що обслуговує дану територію, Олександр Сочка, - але намагаємося в межах Закону допомагати населенню вирішувати їх.

Євген Сергійович поспілкувався і власне з жителями даного населеного пункту, провівши тут, згідно графіку, особистий прийом громадян. Зарічівці зверталися, в переважній більшості, з питаннями інформативного характеру і, отримавши відповідну кваліфіковану відповідь, дякували за допомогу.

 

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС

 

28 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів