Рецидивіст «зі стажем» за чарку обікрав стареньку (фото)

Мукачівські правоохоронці затримали крадія, який обікрав самотню пенсіонерку

 

За добу працівники карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції  встановили зловмисника, який обікрав літню сусідку, яка проживає одна. Раніше судимому чоловікові, який близько 16 років вже провів за гратами, знову доведеться сісти на лаву підсудних.

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернувся син потерпілої жінки, який повідомив, що в ніч на суботу до їх гаражу проникли невідомі і винесли електроінструменти на суму близько 10 тисяч гривень.

На місце пригоди одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. З метою встановлення особи, причетної до крадіжки, оперативники розробили план дій. Правоохоронці перевіряли раніше судимих осіб, які перебувають на обліку в міліції, спілкувалися з пересічними громадянами. І через деякий час було затримано 41-річного раніше судимого не працюючого односельчанина потерпілої.

Чоловік разом з цивільною дружиною і малолітньою дитиною мешкають поряд у приватному будинку. Ніхто з подружжя не працює, обоє зловживають спиртним. Як пізніше зізнався чоловік, йому необхідні були гроші, аби повернути борг. Тож на крадіжку чоловік  йшов цілеспрямовано.

Того ж вечора всі крадені речі мукачівець продав за безцінь,  повернув борг,  а залишок грошей витратив на чергову пляшку...

Вийшли на зловмисника «опери» карного розшуку Юрій Минда та Іван Кривляк. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням). Крадені речі правоохоронці вилучили від селян,  які скупили чуже. Триває досудове розслідування, повідомила Наталія Машіко Мукачівський МВ УМВС

 

04 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів