«Осіннє» сміття заполонило вулиці Ужгорода (фоторепортаж)

За останні роки в Ужгороді "вкорінилася" проблема з надзвичайно брудними та захаращеними вулицями.

 

Через погану роботу комунальних служб, недостатню кількість смітників та неохайність містян,  вулиці обласного центру мальовничого Закарпаття перетворюються у стихійні звалища непотрібу.

Але найбільше в ражає "робота" комунальників, які завжди вперто не помічають, що сміття щодня все більше заполонює вулиці, а подекуди його навіть зустрінеш прямо під ногами перехожих. 
Буквально за один "піший маршрут" від супермаркету "Дастор" до площі Корятовича - і зустрінеш щонайменше 10 стихійних сміттєвих звалищ. До прикладу, на вулиці Закарпатській, 45, виїхати водію з двору досить складно, аби не створити ДТП. Адже тут ще від весни лежить та успішно "примножується" зібране гілля дерев, яке невпинно закидують з прилеглих гуртожитків побутовим сміттям. На вулиці Ракоці в кількох метрах від УМВС Закарпатської області спокійно "спочиває" зібране осіннє листя, до якого теж нікому нема діла... 
Велику купу сміття також зустрінете поруч з парком, що біля Закарпатського "білого дому". Скоро його доведеться перестрибувати самим чиновникам, які щодня сюди йдуть на роботу.
Відтак, ужгородці  лише чують безглузді виправдання про свою бездіяльність від керівника з благоустрою міста, який аж "в поті обличчя" наводить "чистоту" на вулицях обласного центру. Мешканці Ужгорода просять міську владу все ж таки запрацювати на користь громади!
З чим ми інтегруємося в Євроспільноту, яка розпочинається в кількох кілометрах від українсько-словацького кордону та якими "швидкими" темпами  досягаємо євростандартів життя, можна переконатися з надісланих Ужгород.net фотосвітлин...
 
Валерія Громицька для Ужгород.net
 

 
 

 

04 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів