Четверо студентів УжНУ перемогли у стипендіальній програмі Віктора Пінчука «Завтра.ua» (відео)

Ними стали студенти 4-го курсу медичного факультету Степан Карабиньош та Маріанна Немеш, а також випускниці Юліанна Федько та Христина Щубелка, яка, до речі, здобула диплом з відзнакою за кращу роботу у сфері медицини.

 

Цього року стипендіатами від Ужгородського національного університету стали студенти 4-го курсу медичного факультету Степан Карабиньош та Маріанна Немеш, а також випускниці Юліанна Федько та Христина Щубелка, яка, до речі, здобула диплом з відзнакою за кращу роботу у сфері медицини, пише Медіацентр УжНУ.

Серед учасників заходу: переможці стипендіальної програми підтримки талановитої молоді «Завтра.UA» та отримувачі ґрантів освітнього проекту «Всесвітні студії».

Спеціальними гостями церемонії нагородження переможців освітніх програм Фонду стали Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, президент Польщі (1995–2005 рр.) Александр Кваснєвський, Надзвичайний і Повноважний Посол Німеччини в Україні Крістоф Вайль, Надзвичайний і Повноважний Посол Великобританії в Україні Саймон Сміт, засновник програм «Завтра.UA» та «Всесвітні студії» Віктор Пінчук, а також представники бізнесу та громадських організацій, які впродовж багатьох років підтримують діяльність студентських спільнот.

Вже 3-го липня наші переможці відбудуть до Запоріжжя представляти УжНУ в щорічному екотаборі «Climate Change Camp», який проводить Фонд Віктора Пінчука за підтримки Фундації Coca-Cola.

До вашої уваги також сюжети телеканалів СТБ та ICTV про щорічний молодіжний форум освітніх програм «Завтра.UA» та «Всесвітні студії».

 

 

06 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів