Закарпатський нардеп: Для збереження соціальних гарантій - треба менше красти

Попри фінансову кризу і падіння економіки Україна має всі можливості, щоб зберегти нинішній рівень соціального забезпечення, заявив після «години запитань до уряду» в коментарі Радіо Свобода депутат від «Блоку Петра Порошенка» Валерій Пацкан.

 

«У нас фаховий міністр соціальної політики (Павло Розенко), і я не думаю, що він зацікавлений у відкатах чи тіньових схемах. Гадаю, він запропонує дієві механізми для збереження соціальних гарантій. Щоб ми не отримали соціального вибуху. Адже соціальна політика – це те, що тримає градус напруги в нашому суспільстві», – сказав депутат.

Валерій Пацкан упевнений, що в умовах дефіциту бюджетних коштів Україна має достатній ресурс для соціальних виплат. «Просто треба менше красти», – підсумував він.

Днем раніше український прем’єр Арсеній Яценюк заявив, що в наступному році доведеться скорочувати бюджетні витрати і що упродовж року йтиметься не так про розвиток, як про виживання. Сьогодні ж міністр палива та енергетики Володимир Демчишин у Верховній Раді заявив, що тарифи на енергоносії підвищаться, в тому числі й для населення, але це відбудеться лише тоді, коли набуде чинності закон про субсидії малозабезпеченим для сплати комунальних послуг.

РС

 

12 грудня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів