Діток Ужгородщини привітали з Днем Святого Миколая (фото)

Кожного року найулюбленіше свято дітей – День Святого Миколая розпочинає новорічні та різдвяні свята.

 

У цей день Микола-чудотворець обдаровує усіх слухняних діток.

Тож, сьогодні, 19 грудня 2014 року, із щирими побажаннями та подарунками до вихованців Ляхівського, Худлівського, Анталовецького дитсадків та дошкільного виховного закладу у Верхньому Солотвині, що на Ужгородщині, завітали помічники святого Миколая - Василь Ілліч Ковач, народний депутат України VII скликання, Роман Дмитрович Сарай, депутат Ужгородської районної ради, та Худлівський сільський голова Олександр Степанович Німець.

 

Зустрічі були переповнені радістю, гарним настроєм, щирістю та теплом.

Дітки потішили гостей чудовими новорічними виставами, декламуванням віршів. Звичайно, лунала обов’язкова для цього дня пісня «Ой, хто-хто, Миколая любить!», яку дуже емоційно та з натхненням виконувала дітвора. Особливо щемливо з дитячих вуст лунали слова до Миколая, якого малята просили зберегти Україну та дарувати всім мир.

Кожна дитина, яка отримала привітання та подарунки у День Святого Миколая Чудотворця, чекає дива і щиро вірить у здійснення своїх мрій. І дорослі, на переконання Василя Ковача, мусять робити все для того, щоб дитячі бажання збувалися.

Тому подякував і О.Німцю, і  Р.Сараю, і керівництву та колективам дошкільних закладів, які приділяють велику увагу підростаючому поколінню, любов’ю і турботою оточують своїх вихованців, які завдяки їм ростуть справжніми патріотами своєї держави.

Зі свого боку пообіцяв підтримку та сприяння у всіх благородних починаннях. Василь Ілліч привітав усіх з прийдешніми новорічними і різдвяними святами, побажав усіляких гараздів. А найголовніше – миру в нашій країні.

У свою чергу Олександр Німець за дорученням жителів усіх сіл, що належать до Худлівської сільської ради, висловив щиру вдячність Василю Ковачу за постійну допомогу та увагу до проблем громади.

До прикладу, у кожному дитсадку, який цього дня відвідали, стараннями Василя Ілліча проведено заміну вхідних дверей (в окремих і по декілька), крім того, тривають роботи і з встановлення чи відновлення вуличного освітлення у населених пунктах, надається й інша допомога.

Наступного тижня Василь Ковач навідається і в інші села Ужгородського району, щоб виконати приємну місію та привітати діток з новорічними святами.
 

Uzhgorod.net.ua

 

19 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів