Ужгородські обранці навідалися зі Святим Миколаєм до вихованців родинного будинку

У п’ятницю, 18 грудня, в Ужгородському родинному будинку «Нова сім’я» побував Святий Миколай із подарунками для його вихованців.

 

Також привітати дітей зі святом прийшли секретар Ужгородської міськради Богдан Андріїв та депутати - Травіна Ольга, Михайло Булина, Ярослав Шафарь, які щороку навідуються до вихованців родинного будинку і завжди відкликаються на їхні потреби і прохання. У родинний подарунок депутати від Чудотвореця-Миколая передали багато солодощів та подарунків для малечі.

 

 

Окрім представників місцевої влади, вже більше десяти років традицію привітань в родинному будинку «Нова сім’я» до Миколая підтримують діти з НВК «Пролісок».

Вони щорічно до свята готують подарунки, як від одягу та м’ягких іграшок, так і до продуктів харчування.

Подарунками для дітей посприяли і ужгородські фірми «Чако» та «Каскад-2000», кілька ужгородських приватних підприємців та інших небайдужих людей.

Зі святковим настроєм після святкового концерту, на смачний обід  та солодкий стіл дітей запросили у кафе «Сонечко».

«Для дітей це було казкою. Вже другий рік підряд власник цього кафе Микола, запрошує дітей до себе», – розповіла директор родинного будинку Валентина Червоноока.

Один з місцевих греко-католицьких храмів 20 листопада запросив дітей на свято Чудотворця-Миколая, де діти виступлять зі різдвяними піснями та віршами.

Валентина Семенівна каже, що родинний будинок також долучається до підтримки української армії. Нещодавно було передано три дитячі роботи вихованців родинного будинку на благодійний аукціон. У разі їх продажу вилучені кошти підуть на підтримку хлопців на війні.

 Ярміла Гармасій для Uzhgorod.net.ua

 

19 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів