Погода на Закарпатті сьогодні, 20 грудня

Як повідомили Ужгород.net.ua у Закарпатському обласному гідрометеоцентрі, сьогодні в регіоні передбачається хмарна погода, часом дощ, у горах місцями мокрий сніг та сніг.

 

по Закарпатській області: Хмарна погода, часом дощ, у горах місцями мокрий сніг та сніг. Вночі та вранці місцями туман. На окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12, в горах місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 1-6°, вдень 4-9° тепла, в горах місцями протягом доби 0-3° морозу.

Автошляхи: Часом дощ, у горах місцями мокрий сніг та сніг. Вночі та вранці місцями туман. На окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Видимість в опадах 1-2 км, в тумані 200-500 м.

 

по м. Ужгород: Хмарна погода, вночі часом дощ, вдень невеликий дощ. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4-6°, вдень 7-9° тепла.

Більш детально по містам від Sinoptik:

Вихідні в Закарпатській області пройдуть хмарно з проясненнями. У суботу і в неділю в Ужгороді, Береговому, Рахові, Міжгір'ї, Виноградові, Сваляві, Мукачевому, Хусті висока ймовірність снігу з дощем. Температура повітря вночі становитиме -5…+3 градуси, удень – від -3 до +8. Вітер змінний, переважно західний і південно-західний, 1-5 м/с. Наступний тиждень почнеться хмарно з проясненнями, буде невеликий дощ зі снігом.

 

20 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів