Неповнолітні мукачівці обікрали магазин та битами побили свідків

Інспектори патрульної служби Мукачівського міськвідділу міліції затримали неповнолітніх грабіжників

 

За вчинення грабежу інспектори патрульної служби міліції «по гарячим слідам» затримали 5–ох неповнолітніх. Під час огляду від юних мукачівців правоохоронці вилучили кастет та дві дерев`яні бити.

Повідомлення про грабіж із продуктового магазину по вул.І.Зріні у м.Мукачеві надійшло ввечері, близько 18.30 год. До правоохоронців зателефонувала жінка-продавець, яка повідомила, що троє  невідомих  молодиків ввірвались до  магазину. Один з них тримав ручку вхідних дверей, інші двоє відкрито  викрали 2 блоки пива та 4 пачки чіпсів, ще двоє – чатували на вулиці.

На місце  події  одразу направили наряд патрульної служби Мукачівського міськвідділу міліції разом з командиром роти Юрієм Бабинцем.

На місці події жінка розповіла, що свідком грабежу був сусід, який ще  з одним перехожим намагався наздогнати грабіжників. Коли чоловіки підійшли до  хлопців, які на зупинці вже розпивали пиво, то  один з них кастетом,  інший битою  побили мукачівців. Після чого  всі п`ятеро  втекли.

Наряд патрульної служби, об`їжджаючи  мікрорайон у пошуках зловмисників,  на  вул.Ромжі помітив юнаків, які тримали в руках пляшки з-під пива. Коли правоохоронці наблизились до  них,  юнаки  все  повикидали і почали тікати. На місці патрульним вдалось затримати двох, які спочатку відмовлялись  видати  спільників,  однак  пізніше все розповіли.

Всі хлопці проживають у одному мікрорайоні м.Мукачева – «Паланку»,  практично всі є студентами професійно-технічних училищ,  віком 15-17 років. Троє з них виховуються у цілком забезпечених  сім`ях. Що змусило юнаків йти  на такий протизаконний вчинок, з`ясує  слідство.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових  розслідувань  за ознаками  ч.2 ст.186 Кримінального  кодексу України (Грабіж). Тривають  досудові перевірки, повідомила Наталія Машіко Мукачівський МВ УМВС

 

22 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів