Міліцейську автівку протаранили з обох боків (фото)

У Перечині в ДТП потрапив службовий автомобіль міліції

 

Іномарка на словацьких номерах, якою керував нетверезий молодик, зіткнулася на швидкості з міліцейською «п′ятіркою», що саме поверталася у райвідділ. На щастя, обійшлося без жертв. Обставини автопригоди з′ясовуються.

У неділю ввечері у м.Перечині сталася аварія за участі службового автомобіля ВАЗ-2105  Перечинського райвідділу міліції. Повідомлення про ДТП до чергової частини райвідділу надійшло від самого водія-міліціонера. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, керівництво райвідділу.

Як з′ясувалося, аварія сталася близько 21-ї години в центрі м.Перечина, на пл.Народній. Міліцейський ВАЗ повертався до райвідділу, у ньому перебували двоє працівників міліції. Назустріч службовій «п′ятірці» рухався автомобіль «Фольксваген», водій якого, порушуючи правила дорожнього руху, несподівано пішов на поворот вліво.

Можливо, зіткнення і вдалось би уникнути, але ззаду «Фольксвагена» на великій швидкості рухався інший автомобіль – «Міцубісі» на словацьких номерах. За кермом іномарки перебував 23-річний житель Перечина, котрий, як опісля засвідчить експертиза, був нетверезий (у нього виявили 0,4 проміле алкоголю в крові).

У міліцейське авто ударились відразу обидві іномарки: одна в переднє, друга в заднє крило. На щастя, ніхто з правоохоронців при цьому не травмувався.

Усіх трьох водіїв було освідчено на предмет алкогольного сп′яніння: водій-міліціонер і керманич «Фольксвагена» були тверезі, чого не скажеш про водія словацького авто.

Наразі міліціонери встановлюють всі обставини цієї автопригоди, дані про подію внесено до Єдиного обліку Перечинського райвідділу міліції. Автомобілі доставлено на штафмайданчик міліції, повідомила Мирослава Пекар Перечинский РО УМВД

 

22 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів