Господар відчайдушно оборонявся від закарпатських розбійників

Під ранок, близько четвертої години, коли більшість громадян зазвичай міцно спить, на одному з обійсть у селі Підплеша Тячівського району почувся дзенькіт розбитого скла.

 

Але ці звуки, на жаль, нікого із сусідніх помешкань не розбудили. Не прокинувся спершу і сам 54-річний господар оселі. Тим часом двоє молодиків, приховуючи свої обличчя під балаклавами, крадучись темряві, торували свій злочинний шлях по чужому подвір’ю. Як розповідають "Відомості міліції" , зухвальці, певно, заздалегідь продумали кожен свій крок. Зокрема, знали, що в таку пору рідко кого можна побачити на вулиці. Тож імовірність напоротися на випадкового і небажаного свідка низька. Крім цього, непрошені гості могли бувати тут і раніше, бо надто добре орієнтувалися не лише на подвір’ї, а й у самій оселі.

Розбивши шибку на вікні підвального приміщення; візитери проникнули у будинок, далі подалися у спальну кімнату, де саме відпочивав господар. Зловмисники не врахували: чоловік спить чутливо, тож коли зловмисники розбили шибку вже на внутрішніх дверях оселі, а потім крокували, шаркаючи взуттям, по коридору, чоловік прокинувся і встиг озброїтися молотком, знайденим у тумбочці. Фактично до зустрічі з нападниками господар вже виявився дещо готовим. Коли один із розбійників накинувся на нього, чоловік зумів відхилити удар і з допомогою молотка дещо нейтралізувати зухвальця. Але в той час йому на допомогу підоспів напарник. Він став завдавати власнику оселі ударів битою. Чоловік відчайдушно оборонявся, чим нагнав неабиякого страху на своїх кривдників. Останнім довелося відступити, так нічого і не прихопивши зі собою цінного.

Потерпілий самотужки перев’язав собі рани і зателефонував у міліцію. За вказаною адресою невдовзі прибула слідчо-оперативна група. На місці події оперативники вилучили закривавлений молоток, а також биту і ліхтарик, залишені через поспіх нічними гостями. Водночас, експерти-криміналісти зняли чимало відбитків пальців, вилучили залишки волосся з частинками шкіри на молотку, кров’яні сліди на уламках скла, найвірогідніше, зловмисники поранилися, коли залазили через вікно. За фактом розбійного нападу розпочато кримінальне провадження. Пошуки зухвалих нападників, тривають.

Uzhgorod.net.ua

 

28 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів