В Ужгороді «засвітилися» мічені купюри з окупованих територій

На окупованих територіях російські терористичні угрупування, захопивши банківські установи, намагаються використати крадені гроші.

 

Тому банківські установи, які не змогли вивезти з окупованих територій готівкові

кошти в повному обсязі, зіпсували їх спеціальною фарбою, що не вичищається. Незважаючи на це, терористи почали використовувати крадені фарбовані кошти для своїх потреб, а також для розрахунків з населенням. Пограбування та використання награбованого - це типові ознаки дій російських терористичних угруповань. У зв’язку з цим жодна українська банківська установа не прийматиме мічені крадені кошти. Усі, хто намагатиметься розрахуватися цими грішми, І будуть затримуватися як співучасники пограбувань.

І ось уже перші «ластівки» з’явилися на Закарпатті. Начальник охорони одного із супермаркетів Ужгорода повідомив у міліцію, що місцева 35-річна жителька намагалася розрахуватися за товар 100-гривневою купюрою, яка викликала певні сумніви у касирів магазину. Правоохоронці опитали «збутницю» цієї банкноти. Жінка пояснила: вона працює у кіоску швидкого харчування, тож гроші, серед яких була і сумнівна «сотка», взяла з каси у рахунок своєї і зарплати. За цим фактом проводиться перевірка. А працівниця одного з ужгородських ресторанів сповістила правоохоронцям, що серед вечірньої виручки виявила підозрілу 500-гривневу купюру. Нею, за словами барменки, розрахувався один з відвідувачів. Купюри в обох випадках вилучили і направили на експертизу, пишуть "Відомості міліції".

Uzhgorod.net.ua

 

18 січня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів