Терористична загроза стала реальністю, тому на Закарпатті вводяться контртерористичні заходи

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Турчинов оголосив про високу терористичну загрозу в Україні. 

 

Про це він сказав у п'ятницю на селекторній нараді в уряді. 
"Були вибухи в Харкові, в Одесі, в Запорізькій області. Терористична загроза стає сьогодні реальністю. Тому без паніки, без суєти ми повинні забезпечити адекватні контртерористичні заходи", - заявив Турчинов, передає Лівий берег. 
Йдеться про організацію патрулювання міст, активні дії правоохоронців для локалізації сепаратистських елементів або прихильників сепаратизму. За його словами, такі заходи вже почали впроваджувати в Харкові. "Я також звертаю увагу на захист критичної інфраструктури, яка повинна посилено охоронятися", - наголосив Турчинов. 
"Друзі, не повинно бути жодної паніки. У кожному регіоні місцева влада повинна повідомити гарячі лінії. Тільки спільні зусилля зможуть заблокувати будь-які спроби вчинити терористичні атаки", - заявив секретар Радбезу. 
Нагадаємо, уряд внесе до парламенту законопроект про порядок визнання організацій терористичними. Згідно з цим законопроектом, відповідні повноваження отримає Рада національної безпеки і оборони, рішення якої вводяться в дію указами Президента. 
Також вводиться спеціальна процедура судового визнання організацій терористичними.

 

23 січня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів