Погода на Закарпатті сьогодні, 27 січня

Як повідомили Ужгород.net.ua у Закарпатському обласному гідрометеоцентрі, сьогодні в регіоні передбачається хмарно з проясненнями.

 

по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями. Місцями невеликий мокрий сніг та сніг, з переходом вдень подекуди в дощ. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 1° морозу 4° тепла, в горах місцями вночі 6-8°, вдень 4-6° морозу.

Автошляхи: Місцями невеликий мокрий сніг та сніг, з переходом вдень подекуди в дощ. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Видимість добра, в опадах місцями 2-4 км.

по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 2-4° тепла.

Більш детально по містам від Sinoptik:

У вівторок в Закарпатській області прогнозується мінлива хмарність. Уночі та зранку місцями туман, ожеледиця. В Ужгороді, Рахові, Береговому, Мукачевому, Виноградові, Хусті, Сваляві, Міжгір'ї опадів не передбачається. Температура повітря вночі опуститься до -4…-1, вдень стовпчики термометрів покажуть -1…+3 градуси. Вітер змінний, переважно південий, 0-2 м/с. У першій половині тижня очікується мінлива хмарність, без опадів.

 

27 січня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів