Ужгородські волонтери запрошують до міської ради

28 січня  2015 року о 17:00  у малому залі Ужгородської міської ради (3-й поверх) відбудеться зустріч між волонтерськими ініціативами та мешканцями міста Ужгород.

 

Метою даної зустрічі є проведення дискусії та налагодження діалогу між волонтерськими ініціативами та інституціями для більш ефективного надання допомоги учасникам АТО, членам їхніх сімей та внутрішньо переміщеним особам.

Ініціатива «Згуртовані волонтери – вирішені проблеми» дасть змогу вперше в місті провести масштабний діалог з метою об’єднання зусиль всіх волонтерських рухів та інституцій міста, оскільки на даний момент, не існує злагодженої координації між автономними волонтерськими рухами.

Запрошуються всі зацікавлені особи.

Ініціатором проведення заходу  є ГО «Закарпатська асоціація територіальних громад».

«Реалізація ініціативи здійснюється в рамках проекту Літній табір «Школа з прав людини та громадянської активності для Криму та Сходу України», що реалізує Громадська спілка «Освітній дім прав людини - Чернігів» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження». Погляди розробників та реалізаторів Ініціативи не обов'язково збігаються з офіційною позицією МФ «Відродження».

Вхід для преси – вільний.

 

27 січня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів