Є в Карпатах така собі «Дитяча республіка Делюкс»! (фото)

Розташований табір в екологічно бездоганному місці, на березі мальовничої річки, в оточенні красивих Карпатських гір.

 

Пам'ятайте своє дитинство? Шкільні роки. Чого вам хотілося тоді саме більше? Чого ви чекали з притаманним всім дітям нетерпінням? Звичайно літо. Канікули! Не треба щодня вставати рано і йти в школу. Можна повалятися в ліжку подовше. Не треба кожен день вивчати підручники і робити домашню роботу. Можна було до пізнього вечора грати з друзями, подружками у дворі. Поки мама не вийде з себе і не пожене додому, тримаючи в руці Лозино. А поїздка з батьками на море. Коли мамі і татові не треба щодня ходити на роботу. Коли вони проводять весь час зі своїми дітьми. Відпочинок всією сім'єю, безумовно, потрібен. Ще однією обов'язковою розвагою влітку була поїздка в дитячий табір. Там можна було відчути себе самостійним, вийти з-під постійної опіки батьків, знайти нових друзів.

 

 

Так давайте і нашим дітям дамо таку можливість - провести пару тижнів далеко від дому. Для цього треба тільки купити путівку в літній табір для дітей. І будьте впевнені - ваша дитина буде вам благодарен.Но при виборі табору треба звертати увагу на безліч нюансів. Екологія, безпека, наявність різноманітних активностей цікавих вашій дитині. Хочеться також поєднати приємне з корисним - щоб син чи дочка не тільки відпочили, але й навчилися чомусь новому. Можемо порекомендувати вам «Дитячу республіку Deluxe».

Розташований табір в Карпатах, в екологічно бездоганному місці, на березі мальовничої річки, в оточенні красивих гір. Велика увага приділяється безпеці відпочиваючих тут дітей. Цілодобова охорона табору, сучасний медичний пункт і досвідчений медперсонал - ось гарантія безпеки вашої дитини на час його проживання в таборі.

У «Дитячій республіці Deluxe» передбачено безліч різних активностей:

     спортивні ігри (футбол, волейбол, теніс);

     походи, в яких можна навчитися встановлювати намет, переправлятися через річку, розводити багаття;

     стрільба з лука та пейнтбол - навчитися цьому можна в таборі;

     танці, шоу і різні вечірки не дадуть нудьгувати вечорами.

У таборі можна також відвідувати міні бізнес-школу та курси англійської мови. Це далеко не всі розваги та активності доступні вашій дитині в «Дитячій республіці Deluxe». Зробіть правильний вибір - придбайте путівку в цей табір. І ваш син або дочка замість того, щоб цілими днями сидіти за комп'ютером, проведе два тижні на свіжому повітрі, набираючись сил і здоров'я на майбутні місяці навчання, повідомляє Житомир.інфо (http://www.zhitomir.info/news_143743.html).

 

27 січня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів