Бельгійський концерн “HAKO GROUP” таки працюватиме на Закарпатті

Як уже повідомлялось, відомий бельгійський концерн, що має мережу заводів металообробки по всьому світу, зацікавився Закарпаттям. Бельгійські бізнесмени збираються вкласти інвестиції у побудову в одному з районів області підприємства. Вивчати ситуацію на місці на Закарпаття приїхав президент “HAKO GRUP” Роджер Гавенгер. У п’ятницю з інвесторами зустрівся голова ОДА Віктор Балога

 

До приїзду президента компанії закарпатська влада підготувала понад 10 можливих майданчиків для будівництва, зокрема біля Чопа, в Перечинському та Великоберезнянському районах. Бельгійські бізнесмени всіх їх оглянули і зупинились на двох майданчиках у Перечині. Важливо, що головним чинником у цьому виборі став соціальний фактор: як відомо, у Перечинському районі надзвичайно гострою ? проблема працевлаштування. Тут можна на пальцях руки перерахувати діючі підпри?мства. ? всі підстави сподіватись, що невдовзі 200-250 мешканців райцентру і сусідніх сіл отримають роботу. У всякому разі президент компанії налаштований у найкоротші строки почати виробництво. До слова, ?HAKO GRUP? працю? і з українським металопрокатом. А на Закарпатті вони планують виробляти сільськогосподарські механізми.
Наразі залиша?ться узгодити деякі юридично-майнові питання. Домовились, що бельгійці за свій рахунок відновлять залізничну гілку, якою користуватимуться, а обласна влада ? приведе у належний стан дорогу.
[b]Прес-служба ОДА[/b]

 

21 лютого 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів