Кому дістанеться санаторій "Перлина Карпат"?

Скандал між Мукачівською райрадою,де головує Ілля Токар і трудовим колективом підприємства "Санаторій "Перлина Карпат" знову набирає обертів."Перлина Карпат" - єдиний привабливий туристичний заклад Закарпаття що ще й досі немає "хазяина".Конфлікт замовляють провладні "бізнес"-групи Мукачівщини,ще б пак,ринкова вартість санаторію близько 1 млн.дол.США.Тепер коли у "прихватизаторів" влада "своя" не тільки у районі а й у державі - трудовому колективу не позаздриш.

 

Чинадіївська селищна рада, що в Мукачівському районі Закарпаття, на своїй черговій сесії скасувала сво? попередн? рішення "Про оформлення права власності колективного підпри?мства "Санаторій "Перлина Карпат" як таке, що прийняте з порушенням статті 27 Закону України "Про місцеве самоврядування".
Наразі питання приналежності санаторія перебуватиме в компетенції Мукачівської райради.

"Репортер"

 

21 лютого 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. SLAVIA 2005-02-21 / 15:14:00

    НАСКІЛЬКИ МЕНІ ВІДОМО,САМЕ ІЗ-ЗА "ПЕРЛИНИ" ТЕПЕРІШНІЙ ГОЛОВА СЕЛА ПАН МОШАК БУВ ОБРАНИЙ НА ЦЮ ПОСАДУ, ПООБІЦЯВШИ ПРАЦІВНИКАМ САНАТОРІЮ (СВОІМ СУСУДАМ з КВАРТИРНОГО БУДИНКУ, ДЕ ПРОЖИВАЄ ТЕПЕРІШНІЙ "ГОЛОВЛІКАР" ДАЙНЕГА І ЙОГО "ОПОНЕНТ" ОЛЕКСИК) НЕ ВІДДАВАТИ САНАТОРІЙ.АЛЕ НЕ ВИКОНАВ СВОЄЇ ОБІЦЯНКИ, ВІДДАВШИ ЙОГО БІЗНЕСМЕНАМ,БО Й САМ МАЄ СВОЮ МЕРЕЖУ КАФЕ В СЕЛІ