Четверо юних закарпатців стали переможцями ІІ Всеукраїнського конкурсу есе «Я – європеєць»

За підтримки Міністерства освіти і науки України Посольством Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією “Серце до серця” проведений ІІ Всеукраїнський конкурс есе “Я – європеєць” серед учнівської молоді 8-11 класів загальноосвітніх і вихованців позашкільних навчальних закладів, членів молодіжних громадських організацій.

 

22 січня у Посольстві Литовської Республіки в Україні відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу. Учасники, які посіли перші місця, 18-23 квітня візьмуть участь у поїздці до Литовської Республіки.

Відрадно, що учні Закарпатської області вибороли призові місця:

І місце – Куруц Олександра, учениця Мукачівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №4 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів Закарпатської області.

ІІ місце – Паук Олександр, учень Мукачівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №4 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів Закарпатської області; Сабов Ксенія, учениця Рокосівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Хустського району Закарпатської області.

ІІІ місце – Попович Мирослава, учениця Мукачівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №4 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів Закарпатської області.

Вітаємо з перемогою у нелегких змаганнях! Успіхів Вам!

 

28 січня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів