У сусідній із Закарпаттям Угорщині цю страву продають на вулиці нарівні з гамбургерами і хот-догами (ФОТО)

З історії цього смачного блюда відомо, що з’явилося воно на теренах Європи за часіх турецької навали.

.

 

На Закарпатті "Лангоші із сиром" є традиційним блюдом, рецепт якого знає кожна закарпатська господиня...
 
Інгрідієнти:
 
для тіста:
борошно 400-500 г
тепла вода 300 мл
олія 2 ст. Л
сіль 2 ч. Л
цукор (за бажанням)
дріжджі 2 ч. Л
1 яйце
 
для начинки:
сметана та сир
 
Спосіб приготування:
 
1. В миску додати борошно, яйце, олію, сіль та цукор. Залити теплою водою. 
2. В теплу воду із загальної кількості(25 мл), в окрему миску додати сухі дріжджі, залишити на 10 хв в теплому місці. 
3. Додати дріжджі до всіх інгрідієнтів. Замісити тісто, і поставити в тепле місце на 30 хв, щоб підійшло.
4. Сформувати кругленькі "лангоші", і смажити на олії. 
5. Готовий "лангош" змастити сметаною та посипати сиром.
 
Смачного!
 

 

31 січня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів