Все йде до повного розгрому України

Україна в кроці від капітуляції.

 

Про це заявив fakty.ictv.ua командир полку «Азов», народний депутат України Андрій Білецький

"Іде до військового розгрому нашої країни. І потім підписання якоїсь капітулянської умови в тій чи іншій формі. Чи це буде повний розгром з окупацією частини країни, визнання «ДНР» та «ЛНР» в рамках Донецької та Луганської областей, можливо, поширення на Харківську область, Одесу. Ми не знаємо. Але все йде до військового розгрому країни", - наголошує він. "Вони ведуть до цього абсолютно свідомо, робиться це крок за кроком, нічому дивуватися. Ми можемо ще заключити одне перемир’я, прочекати 2-3 місяці, і знову отримаємо удар. З новими стратегічними втратами, поразками і відкушуваннями територій", - зауважує Білецький.
 

За його словами, ми можемо перемогти, але треба мобілізуватися: "Нас деморалізують розмовами про перемовини, про західну допомогу тощо. Нічого не буде крім того, що ми доб’ємося боротьбою. Що робити? Воювати. Це єдиний варіант, що залишається. В авральному режимі робити те, що не доробили, створювати повноцінну систему ППО, систему фортифікації, перекидати резерви техніки, словом, робити екстрені міри. Це єдиний варіант".  

"Треба відбиватися. В жодному разі не вести перемовини у той час, коли ми отримали кілька поразок на північному та донецькому напрямках. Бо ці перемовини будуть капітуляцією. Переможець з переможеним веде діалог з позиції сили", - каже Андрій Білецький.

 

 

31 січня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів