Закарпатський нардеп закликав відкинути ілюзії, що Україна зможе виграти війну військовим шляхом

Після обстрілу Маріуполя світова спільнота має змусити Путіна сісти за стіл переговорів для того, щоб зупинити агресію на Сході України. 

 

Про це в ефірі TBi заявив закарпатський нардеп-"ударівець" Валерій Пацкан.  «Світова спільнота повинна зрозуміти, що зараз Україна стоїть на сторожі миру в усій Європі. Ми захищаємо у тому числі європейські кордони», - сказав народний депутат.

Він підкреслив, що без посилення тиску і санкцій Путіна не перемогти, та закликав відкинути ілюзії про те, що Україна зможе виграти цю війну військовим шляхом.

«Путін має добре оснащену армію і випробовує на наших територіях нове озброєння, - сказав «ударівець». - Лише посилення тиску і санкцій змусить його сісти за стіл переговорів. Росію треба виштовхувати з усіх світових організацій або змушувати її займати позиції, яких дотримується міжнародне співтовариство, а не диктувати свої умови, приміром, для Радбезу ООН».

Валерій Пацкан також наголосив про найскоріше визнання парламентом так званих «ЛНР» і «ДНР» терористичними організаціями. «Наші активісти передали нам декілька тисяч прізвищ людей, які є сепаратистами. Давайте їх визнавати у нас в парламенті терористами, давайте апелювати до всіх міжнародних інституцій і просити, щоб їх визнавали терористами, і забороняти їм та їхнім родинам вільно пересуватися Європою, використовувати рахунки тощо», - закликав нардеп.

 

31 січня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів