Кікбоксинг знову відроджується на Срібній Землі (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Так сталося, що певний час кікбоксинг на Закарпатті перебував, так би мовити, в тіні. І ось учора його розвитку дано новий потужний імпульс.

 

Відтак, відкрито відреставроване приміщення клубу «Іппон», який цього року святкуватиме 25-річчя. В урочистій церемонії перерізання стрічки взяли участь спортивний меценат Сергій Мошак, який підтримує розвиток  федерацій із 12 видів спорту, та голова Закарпатської обласної федерації кікбоксингу Анатолій Перцев.  

Оновлена споруда справді вражає: яскраві й чисті приміщення, роздягальні й душеві, зали для тренувань і змагань та з тренажерами. Плюс до цього власна автономна котельня, сучасна витяжка… Одне слово, відтепер в «Іппон» справді по-особливому приємно заходити.

…Друга ж подія пов’язана з проведенням чемпіонату Закарпатської області. 96 учасників із 9 клубів Ужгорода, Мукачева, Хуста й Виноградова зібралися, щоб у п’яти видах програми – кік-лайті, лайт-контакті, фулі, К1  та лоу-кіку з’ясувати найсильнішого. Найменшому учасникові виповнилося 5 років, а найстаршому – 27. Усіх спортсменів разом із С.Мошаком та А.Перцевим і ведучим Федором Шандором вітав і заступник директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту – начальник управління у справах молоді та спорту ОДА Віталій Ерфан.

Спочатку всі присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих у зоні АТО українських воїнів, а після виконання державного гімну та виступу команди УжНУ з черлідингу до своєї справи взялися і власне кікбоксери. Як з’ясувалося на фініші змагань, найбільше переможців було з Ужгорода, а також Мукачева. Зокрема представники з міста над Латорицею, котрі захищали честь клубів «Файт» (на основі ОДЮСШ «Спартак»)  і «Самерс», вибороли 9 золотих медалей із 26 можливих. У господарів вихованці «Фаната», «Іппону», «Вайпера», «Проспекту» й «Пантери» порадували своїх прихильників. Були також тріумфатори і з Виноградова та Хуста.

Кращих учасників буде відібрано для участі в рангом вищих змаганнях. Зокрема найближчим часом буде проведено чемпіонати України в різних категоріях. Крім того, як зазначив А.Перцев, закарпатці підвищуватимуть майстерність і участю в поєдинках за кордоном, зокрема в  Словаччині та Угорщині.

Володимир Тарасюк для Uzhgorod.net.ua

 

01 лютого 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів