Закарпатський Виноградів попрощався з героєм АТО (ФОТО)

Адальберту Ковачу було 36 років. Без батька сиротами залишилося двоє малолітніх дітей.

 

Сьогодні, 1 лютого, у Виноградові близько тисячі краян з живими квітами та вінками попрощалися з бійцем Адальбертом Ковачем, який загинув у зоні АТО.

Відспівування загиблого відбулося у Благовіщенському храмі за участі ряду священиків. Прощальне слово виголосили настоятель церкви о. Іван Кормош та декан Виноградівського району о. Мирослав Сипко.

Ритуал поховання проходив з почестями. Віддати шану полеглому бійцю прийшли його бойові побратими, волонтери, рідні, друзі.

Близько тисячі виноградівчан з живими квітами та вінками долучилися до похоронної процесії, що на кілька сот метрів простяглася від Благовіщенського храму вздовж вулиці Копанської. Такого великого похорону тут давно не було, інформує "Голос Карпат".

Як вже повідомлялося раніше близько 200 автомобілів колоною відправилися із Виноградова у село Сільце, щоб зустріти загиблого в АТО земляка Адальберта Ковача.  Рядовий Адальберт Адальбертович Ковач 1978 р.н.,служив стрілцем гірсько-піхотного відділення. Він загинув у бою біля Дебальцева у ніч із 25 на 26 січня.  

 

01 лютого 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів