«Сумирна» молодичка виявилася «серійною» злодюжкою

Сьогодні на селі першою допомогою є дільничний інспектор, особливо у віддалених від райцентру селах.

 

Дільничний інспектор Іршавського райвідділу міліції капітан Олександр Канчій виявив сільську жінку, яка вкрала  від дідуся 2364 гривень.

Вже протягом багатьох років дільничний Олександр Канчій обслуговує населені пункти, які відносяться до Чорнопотіцької сільської ради. І ось днями пенсіонер із села Смологовиця, скориставшись візитною карткою дільничного, зателефонував йому і повідомив про крадіжку від нього грошей.

Прибувши за місцем виклику, дільничний інспектор та слідчо-оперативна група райвідділу оглянули місце події та опитали можливих свідків.

Як розповів старенький,  напередодні до нього заходила місцева жінка і просила  поїсти. Однак дідусь їй нічого не дав, а попросив йти геть з будинку. Сам пішов у справах, а жінка  залишилась у будинку. А через деякий час дідусь виявив, що з його курточки зникли всі заощадження в сумі 2364 грн.

Дільничний Канчій встановив, що до крадіжки причетна 36-річна жінка, яка має недобру славу в селі.  На її рахунку вже три крадіжки, в тому числі і від цього  дідуся.

Дільничний завітав до підозрюваної додому, але та поїхала до Мукачева. Слідом за нею виїхав і дільничний, який  розшукав її у мукачівських  друзів. Зрозумівши, що виплутатись не вдасться, вона розповіла про крадіжку грошей від дідуся.

За даним фактом слідчий Іршавського райвідділу міліції Іван Котубей відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває досудове розслідування. Злодійці загрожує штраф, виправні роботи, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

 

06 лютого 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів