Ужгород позбудеться недолугих МАФів (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 11 лютого,  проведено чергове засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради. 

 

Серед інших робочих питань у порядку денному були розглянуті й такі як: фінансово-господарський стан КП «Водоканал міста Ужгорода». Під час розгляду цього питання було наголошено про велику суму заборгованості за енергоносії зі сторони КП «Водоканал міста Ужгорода». «На сьогодні є надзвичайний стан в енергетичній системі України. «Закарпаттяобленерго» нещодавно надіслало вимогу до міськради та Водоканалу із вимогою знизити поточне споживання електричної енергії до рівня величини фактичної оплати спожитої електрики”. – зауважив представник «Закарпаттяобленерго». Борг Водоканалу перед «Закарпаттяобленерго» зумовлений збільшенням вартості електричної енергії, ростом усіх складових частин тарифу. Спостерігається різке зниження рівня оплати за воду населенням – з 93% до 65%. У зв’язку із цим, підприємству буде обмежено постачання електрики. Відповідно, виконкомом було прийнято рішення, яким на майбутнє підприємству в разі необхідності дозволяється з метою зниження споживання електроенергії до рівня фактичних рівнів оплати обмежувати подачу води споживачам з урахуванням технічних можливостей.  Було розглянуто питання про зміни та доповнення до рішення виконкому 16.01.2015 №14 «Про зміну грошової норми харчування у навчальних закладах міста». Для ужгородських ЗОШ затверджено грошову норму за обіди та підвечірок у розмірі 7 грн. 70 коп. та 1 грн. 90 коп.  Звернуто увагу й на питання стосовно демонтажу малих архітектурних форм. Будуть прибрані малі торгівельні точки (форнетті, квіти) по вулицям: Швабська, Перемога та проспект Свободи.

Запропоновано, розглянуто та затверджено план заходів протидії поширенню тютюнопаління, алкоголізму, та наркоманії серед дітей та молоді на 2015 рік. Робота проводитиметься у відповідності до запропонованого управлінням у справах культури, спорту, сім’ї та молоді плану. Розглядалося питання про надання дозволів на проведення земляних робіт. Зазначено, що по вул. Ерделі та поблизу стадіона «Спартак» вже достатньо довгий час проводяться такі роботи (але у зв’язку із зимовим періодом тимчасово припинені). Початок таких робіт потрібно проводити обов’язково в присутності муніципальних представників та чітко контролювати хід та їх завершення, щоб роботи не виявилися довгостроковими. Також оновлено надзвичайну протиепізоотичну комісію.

Найближчим часом очікується засідання комісії, оскільки в місті зафіксовано один випадок сказу бродячої собаки, повідомляє karpatskijobjektiv.com.

 

11 лютого 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів