Війна на Сході перенеслася у парламент. У стінах Верховної Ради пролилася кров (ВІДЕО)

Народні обранці вправляються у боях без правил, замість того, щоб працювати над законами.

 

У сесійній залі Верховної Ради України стався конфлікт між народним депутатом з фракції "Самопоміч", головою комітету з питань запобігання та протидії корупції Єгором Соболєвим та народним депутатом з фракції "Батьківщина", заступником голови комітету з питань АПК та земельних ресурсів Вадимом Івченком, передає кореспондент РБК-Україна. Так, у ході розгляду проекту закону про дерегуляцію Єгор Соболєв та Вадим Івченко влаштували бійку. Соболєв спробував вдарити Івченко, а той вдарив у відповідь.

Парламентарів швидко розняли колеги. Позафракційні нардепи Борислав Береза, Юрій Дерев'янко, Володимир Парасюк і інші позафракційні, а також депутати-комбати з фракції "Народного фронту" відтіснили конфліктуючих депутатів один від одного.

Як пізніше розповіли РБК-Україна народні депутати, на засіданні комітету з питань боротьби з корупцією Соболєв неодноразово заявляв про те, що на розгляд парламенту постійно виносяться проекти законів з явно корупційним інтересом окремих нардепів. Очевидно Вадим Івченко взяв це на свій рахунок.

Зазначимо, що Верховній Раді восьмого скликання вже траплялися бійки. Так, 4 грудня 2014 р. В сесійній залі відбулася бійка, спровокована нардепом - самовисуванцем Володимиром Парасюком.

 

12 лютого 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів