Визначено пріоритетні напрями розвитку області

Це туризм, житлово-комунальне господарство,робочі місця тощо

 

Розпорядженням голови ОДА затверджено пріоритетні напрями роботи обласної державної адміністрації на 2005 рік. Серед них ? розвиток інфраструктури туристично-оздоровчого комплексу Закарпаття; прискорення реформування житлово-комунального господарства; створення нових робочих місць, а також умов для розвитку будівельної галузі; забезпечення ефективного захисту території області від природних та техногенних катастроф тощо. Створено робочу групу із розроблення відповідних програм, яку очолив в.о. заступника голови ОДА ?гор Кріль.
?ншим розпорядженням затверджено робочу групу з вивчення стану мобілізації податків, зборів, інших платежів до бюджетів усіх рівнів та державних цільових фондів у 2005 році, керівником якої призначено в. о. заступника голови ОДА ?горя Кріля.
Створено конкурсну комісію з визначення переліку підпри?мств агропромис-лового комплексу для надання фінансової підтримки через здешевлення коротко- і довгострокових кредитів за рахунок коштів, передбачених у Держбюджеті України на 2005 рік. Голова комісії ? в. о. заступника голови ОДА Олійник ?вген ?ванович.

Прес-служба ОДА

 

23 лютого 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів