Вогонь забрав життя виноградівця (ВІДЕО)

Тіло пенсіонера виявили рятувальники на місці пожежі.

 

У ніч на 20 лютого в с. Букове Виноградівського району сталася пожежа у прибудові до житлового будинку, в якій мешкав власник обійстя. Загорання помітила його донька, що проживає в основній будівлі. Перебуваючи в шоковому стані, жінка не викликала рятувальників, а разом із сусідами взялася самотужки гасити вогонь за допомогою підручних засобів. Полум’я люди приборкали, однак на місці пожежі виявили труп 62-річного господаря.

 

Побоюючись витоку газу в будинку, мешканці передзвонили до газового господарства. Звідти сигнал про пожежу надійшов до оперативно-рятувальної служби. Виїздом на місце події фахівці ДСНС встановили, що в результаті загорання вогонь знищив двері, вікно й меблі, які знаходилися у прибудованій до помешкання кімнаті. Крім цього, частково пошкоджено дерев’яне перекриття та стіни будівлі. Завдані стихією збитки встановлюються. Що стало причиною появи вогню – наразі з’ясовують правоохоронні органи, повідомляють з управління ДСНС у Закарпатській області.

Загалом на Закарпатті відмічається тенденція до збільшення кількості пожеж. З початку року в краї зареєстровано 142 випадки загорянь – це в рази більше, ніж за аналогічний період у 2014-му. У вогні загинуло шестеро людей, двоє з яких – діти. Щоб уникнути пожеж працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій закликають краян дотримуватись правил безпеки.

Далі - у сюжеті "Тиса-1".

 

20 лютого 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів