Футбольна молодь з Ужгорода й Донецька «підписали мирову» (ВІДЕО)

Закарпатський спаринг молодіжок "Говерли" та "Металурга" завершився бойовою нічиєю.

 

Молодіжний склад донецького «Металурга» завершив етап підготовки до другої частини сезону спарингом з молодіжним складом ужгородської «Говерли». Поєдинок пройшов на добре відомому синтетичному газоні спорткомплексу «Термал Стар» у Нижньому Солотвині в Ужгородському районі й завершився внічию — 1:1.

«Металург» U-21 (Донецьк) - «Говерла» U-21 (Ужгород) - 1:1 (1:1)

20 лютого. с.Нижнє Солотвино. Стадіон «Термал Стар»

Гол у «Металурга»: Павлюк (40)

«Металург» U-21: Дмитроченко, Вільчинський, Єфімчук, Мірошник, Павлюк (Луговий, 73), Євдокимов (Грачов, 63), Матвєєв, Кошман (Клак, 73), Наполов, Мисик (Савчук, 65), Красов.

Сергій Шищенко - старший тренер «Металурга» U-21:

- Сьогодні діяли добре і правильно, - переконаний Сергій Юрійович. - Хороший, комбінаційний футбол був у нашому виконанні. Так, десь у завершальній стадії не було хорошого останнього пасу. Ми контролювали гру і в цілому, грою я задоволений. Задоволений тими діями, які мали місце бути у хлопців сьогодні. Природньо були помилки, були неприємні як для мене тренера моменти/нюанси. Не моменти біля наших воріт, а саме аспекти ігрового плану. Гра у нас сьогодні вийшла. Спарингом я задоволений, ставленням хлопців задоволений. Думаю, ми в хорошому стані підходимо до першої офіційної гри 2015 проти «Карпат». Подальші плани? 22-го числа ми повертаємося до Києва, а з 23-го лютого почнемо цілеспрямовано готуватися до матчу 15-го туру молодіжної першості, повідомили у прес-службі ФК «Металург» (Донецьк).

 

21 лютого 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів