Пісня «Ангел-охоронець» на честь бійців 128 бригади була написана за кілька годин (ВІДЕО)

Як повідомив її автор Геннадій Донецький з Ужгорода, під час подій у Дебальцевому він разом із дружиною дуже хвилювались за земляків. Тоді й виник задум написати  й присвятити їм нову пісню, який і був уже за кілька годин реалізований.

 

 

"Коли заходить до кімнати чоловік і зі сльозами на очах каже, що хлопці шлють смски, що вони прощаються з рідними - хотілося кричати, гарчати, і ось так от народжувалася ця пісня. Як молитва, може бути, "якщо зможеш, повернися живим!", - каже Геннадій Донецький, фронтмен гурту "4исла".

Гурту "4исла"- десять років. Співають соціальний рок. Музиканти зізнаються: нова пісня - не з легких, і не через музичне виконання, а через зміст.

"Мені мама каже: пісня прекрасна, є один мінус - вона змушує плакати. Я не знаю, як можна інакше сказати про тих хлопців, які там воюють. Навіть не знаю, як ми її будемо виконувати спокійно, спокійно передавати", - Станіслав Копча гітарист гурту "Числа".

Окрім пісні,128 бригаді цього тижня присвятили ще й мультик. Називається "Як козаки комбригу танк подарували". Його автор - рівненський художник-карикатурист Юрій Журавель. А рідні бійців 128 бригади сподіваються, що після 5-ти місячної служби вони нарешті приїдуть додому на ротацію. Наразі бригада, яка вирвалася із Дебальцевого, в Артемівську, повідомляють "Подробиці".

 

 

21 лютого 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів