Дитяча мова складається з «кольорового слова»!

Що необхідно робити для різностороннього розвитку творчої уяви дитини та активізації її мови.

 

У лютому на базі Копашнівського ДНЗ Хустського району Закарпаття відбулося засідання районного методичного об'єднання вихователів молодших та старших груп „Розвиток комунікативних здібностей дітей засобами зв’язного мовлення”.

Кір’янова В.Ф., методист РМК, у своєму виступі-презентації „Сучасні інноваційні підходи щодо забезпечення оптимальних умов навчання дошкільників. Метод ТРВЗ” закцентувала увагу на методи навчально-мовленнєвої діяльності дошкільників, які необхідно використовувати у роботі ДНЗ району.

Творчими здобутками щодо формування комунікативних навичок дітей поділилася Фанта С.І., голова РМО. З даного питання переглянуто презентацію.

Вихователь старшої групи Хланта Н.І. провела цікаве заняття „Мандрівка в королівство Ввічливості та Доброти”, вихователь-методист молодшої групи Кострець О.Ю. - „Подорож до зимового лісу”.

Цікаво проведено тренінг „Професійно-значущі якості особистості педагога дошкільного закладу”.

Також були розглянуті питання щодо використання методів ТРВЗ для розвитку творчої уяви дитини та активізації її мови, моделей в роботі з формування зв’язного мовлення, дидактичних ігор для дітей дошкільного віку. Своїми напрацюваннями та досвідом ділилися вихователі кожного закладу.

На засіданні м/о педагоги поповнили та удосконалили знання стосовно методів навчання дітей з мовленнєвого спілкування, отримали методичні рекомендації щодо впровадження інноваційних технологій в практику роботи дошкільних навчальних закладів.

В. Петечел, вихователь Сокирницького ДНЗ

 

02 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів