Як повернути учасників АТО з війни до мирного життя?

Про всі аспекти цієї непростої проблеми воговорять завтра на семінарі в обласному центрі Закарпаття.

 

У вівторок, 3 березня, о  9.30 в обласному Центрі здоров’я (пл. Театральна, 6)  розпочне роботу семінар по соціальній та психологічній реабілітації військовослужбовців-інвалідів, що повернулися із зони АТО, а також по інформаційній підтримці лікарів та психологів Закарпаття у боротьбі з посттравматичним стресом у військовослужбовців та поранених із зони АТО.

Семінар проведе  співпрацівник волонтерського руху Базельського осередку у Швейцарії  Людмила Метелешко, яка закінчила УжДУ і працювала лікарем-реаніматологом  у різних місцях колишнього Радянського Союзу. Має досвід роботи у місцях природних катастроф (Спітак, Ленінікан), з жертвами бомбардувань (Карабах).

Л.Метелешко 15 років проживає у Швейцарії, 10 років працює психіатром.  Спочатку - у провідних університетських клініках (Берн, UPD Waldau, Базель, UNI SpitalBasel), нині - має власну практику. Спеціалізація:  посттравматичний  стрес. Вищу психологічну освіту здобула у Швейцарії та Німеччини, володіє інтернаціональним титулом лікар – психіатр, фахівець з психіатрії та психотерапії ( FMH Psychiatrie und Psychotherapie).

 

02 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів