Психотерапевт зі Швейцарії: психологічна допомога бійцям АТО потрібна більше, ніж медична (ВІДЕО)

У Мукачеві психотерапевт зі Швейцарії, колишня ужгородка, провела семінар

 

Реабілітація по-швейцарськи. Психологічна допомога бійцям АТО сьогодні потрібна більше, ніж медична. Про це запевнили на зібранні психологів і психотерапевів у Мукачеві.

В Україні перш за все підтримки потребують військові, які повернулись із  зони АТО та  на власні очі побачили жахи війни. Допомагати таким людям просто необхідно, – вважає досвічений психіатр  Людмила Метелешко. Жінка  багато років працює психіатром, освіту отримала у вишах Швейцаріїї та Німеччини. Готова вчити закарпатських психологів та волонетрів надавати допомогу військовослужбовцям, які воювали на сході, пораненим, а також родинам загиблих.  Для цього волонтерка буде проводити семінари та ділитись своїм досвідом і знаннями. 

Деталі - у відео:

Посттравматичний стрес – проблема, з якою може стикнутись людина будь- якого віку та у будь-який період життя. У зв’язку з ситуацією на сході України допомоги потребують з кожним днем все більше людей. Навчити допомагати іншим – головне завдання, яке ставлять перед собою досвідчені фахівці. Перші кроки в цьому напрямку вже зроблені.

 

08 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів